Міжнародна наукова конференція «Цифровізація економіки: процеси, стратегії, технології»

24 лютого 2020 року співробітник Одеського НДЕКЦ МВС України Віра Хомутенко та завідувач відділу економічних досліджень Мотигін Дмитро Венедиктович взяли участь у Міжнародній науковій конференції на тему «Цифровізація економіки: процеси, стратегії, технології», яка відбулася у дистанційній формі на базі кафедри підприємництва та інновацій у Державному університеті імені Яна Кохановського у місті Кельце (Республіка Польща).

Проблемні питання, які розглядалися на конференції були присвячені актуальним проблемам розвитку науки і бізнесу, які в умовах глобальних трансформаційних змін радикально змінюють світ, надаючи йому нових трендів. Секційні засідання конференції були присвячені різноманітній тематиці, в тому числі розглядалися питання бухгалтерського обліку, аналізу і аудиту, національним особливостям та світовім тенденціям.

Учасниками конференції було направлено тези виступів за тематикою використання методу моделювання при проведенні судової економічної експертизи платоспроможності платника податків.

За результатами заходу відбулося підбиття підсумків, опубліковані наукові матеріали та надіслані сертифікати учасників міжнародної наукової конференції.