Науково-практична конференція за напрямом «Phoenix-hackathon cybersecurity conference»

26 жовтня 2019 року головний судовий експерт відділу комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень Одеського НДЕКЦ МВС Першин Д.В. та старший судовий експерт відділу комп’ютерно-технічних та телекомунікаційних досліджень Одеського НДЕКЦ МВС Мельнічук Б.Г. прийняли участь у науково-практичній конференції за напрямом «Phoenix-hackathon cybersecurity conference» (www.phoenix-hackathon.pw), яка проходила в м. Одеса під патронатом Одеського національного політехнічного університету.

У ході проведення цього заходу були представлені інформаційні подання стосовно безпеки (захисту) інформаційного середовища, учасники ознайомились з спеціальним програмним забезпеченням, пристроями та методами для подальшого використання їх у галузі комп’ютерно-технічної та телекомунікаційної експертизи, набули навички практичного застосування програм та пристроїв для тестування проникнень у інформаційний простір.

Також, Експертну службу МВС України на цьому заході представляли працівники відповідних відділів Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України (м.Київ), Дніпропетровського НДЕКЦ МВС та Сумського НДЕКЦ МВС.