Практичний семінар «Актуальні питання судової балістичної експертизи»

Завідувач сектору досліджень зброї відділу криміналістичних видів досліджень Одеського НДЕКЦ МВС України Барабан Д.М. та старший судовий експерт сектору досліджень зброї відділу криміналістичних видів досліджень Одеського НДЕКЦ МВС Україна Погорелов Д.О. взяли участь у практичному семінарі «Актуальні питання судової балістичної експертизи», що відбувся 16-17 травня 2019 року на базі Житомирського НДЕКЦ МВС України.

Під час семінару було розглянуто ключові питання судової експертизи зброї та виклики, які постають перед судовими експертами у сьогоденні. Актуальні питання, порушені під час виступу старшого судового експерта Погорелова Д.О. та запропоновані підходи до їх вирішення, схвалені президією семінару та занесені до його протоколу для подальшої імплементації у нормативно-правові акти України.

Учасники семінару висловлюють велику вдячність керівництву ДНДЕКЦ МВС України за започаткування та підтримання традицій по проведенню таких актуальних науково-практичних заходів, відкритість до працівників регіональних підрозділів та підтримку їх наукової та раціоналізаторської діяльності. Окрему подяку учасники семінару висловлюють керівництву та співробітника Житомирського НДЕКЦ МВС України, за гостинність та найвищий рівень організації у проведенні заходу.