Навчальний семінар – нарада щодо актуальних питань портретної та фототехнічної експертизи, шляхів їх вирішення

Протягом 17-19 квітня 2019 року, провідні судові експерти завідувачі секторів і відділів( або особи, які виконують їх обов’язки ) за напрямом портретних та фототехнічних досліджень підрозділів Експертної служби МВС прийняли участь в навчальному семінарі – нараді щодо актуальних питань портретної та фототехнічної експертизи, шляхів їх вирішення, який проводився в м. Суми.

Організатор семінару – наради відділ фототехнічних і портретних досліджень у сфері інформаційних технологій ДНДЕКЦ МВС.
Двадцять п’ять фахівців зі всієї країни зібралися на навчальному семінарі на базі готельного комплексу «Олімпійський».

Під час заходу учасниками навчального семінару було розглянуто проблемні питання портретної та фототехнічної експертизи станом на сьогодні, обмін досвідом і вдосконалення практики проведення портретної та фототехнічної експертизи, вирішували питання портретних і фототехнічних досліджень за відеозаписами, ознайомились з алгоритмом проведення портретної та фототехнічної експертизи за відеозаписами.

Значну увагу було приділено способам покращення якості кадрів відеозображення та цифрових фотознімків, обговорили заходи з оптимізації процесу виконання портретної та фототехнічної експертизи. Експерти обмінялись досвідом практичного виконання портретної та фототехнічної експертизи.

По закінченню семінару учасники отримали посвідчення відповідного зразка.