Автошахрайство! Автоексперт завжди допоможе

04.09.2018 року на оглядовий майданчик ТСЦ № 5141 в Одеський області судовим експертам сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують відділу автотехнічних досліджень та криміналістичного дослідження транспортних засобів Одеського НДЕКЦ МВС України для огляду був наданий автомобіль ЗАЗ-DAEWOO LANOS.

При огляді транспортного засобу експертами Одеського НДЕКЦ МВС України встановлено, що на даному транспортному засобу номер двигуна не відповідає записам в реєстраційних документах. у зв’язку з чим власнику за договором купівлі-продажу автомобіля запропоновано провести експертне дослідження, на що останній погодився. 

В ході проведення експертного дослідження експертами Одеського НДЕКЦ МВС України встановлено, що на досліджуваному автомобілі ЗАЗ-DAEWOO LANOS, проводилось зміна ідентифікаційних номерів шляхом видалення фрагментів номерних деталей з первинними номерами та послідуючим вварюванням аналогічних фрагментів з номерами в кузов автомобіля-реципієнта.

Відповідно до вимог чинного законодавства проінформовані органи Національної поліції України та матеріали передані до оперативної групи Київський ВП м. Одеси ГУНП України в Одеській області.