Автошахрайство! Не стань наступним – звернись до експертів

У серпні 2018 року на оглядовий майданчик ТСЦ № 5152 МВС в Одеський області судовими експертами сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів і реєстраційних документів, що їх супроводжують відділу автотехнічних досліджень та криміналістичного дослідження транспортних засобів Одеського НДЕКЦ МВС України для огляду мешканцем м. Одеси був наданий автомобіль Skoda Fabia, який перебуває у власності за дорученням.

При огляді транспортного засобу експертами Одеського НДЕКЦ МВС України встановлено, що на даному транспортному засобу проводились ремонтно-відновлювальні роботи та власнику автомобіля за дорученням запропоновано провести експертне дослідження, на що останній погодився. 

У ході проведення експертного дослідження експертами Одеського НДЕКЦ МВС України встановлено, що на досліджуваному автомобілі Skoda Fabia, маркування ідентифікаційного номеру знищено не в заводських умовах.

Відповідно до вимог чинного законодавства проінформовані органи Національної поліції України та матеріали передані до оперативної групи Усатовського ВП Біляївсьгого ГУНП України в Одеській області.