В м. Одесі відбувся Міжнародний форум з питань технічного регулювання «Роль стандартів та технічних регламентів для забезпечення сталого розвитку економіки України в умовах глобалізації»

За ініціативи Міністерства економічного розвитку та торгівлі України 12.07.2018 в м. Одесі відбувся Міжнародний форум з питань технічного регулювання «Роль стандартів та технічних регламентів для забезпечення сталого розвитку економіки України в умовах глобалізації».

У заході взяли участь близько 300 учасників, серед яких Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економічного розвитку і торгівлі Кубів С.І., голова Одеської обласної державної адміністрації Степанов М.В., представники установ із стандартизації Європейського Союзу, Республіки Сербії, Боснії і Герцеговини, керівники обласних установ стандартизації та метрології України, практичні наукові працівники.
Одеський НДЕКЦ МВС України представляла головний судовий експерт з контролю якості та метрологічного забезпечення Одеського НДЕКЦ МВС України Юлія Барбіроша.

У рамках програми заходу відбулося спілкування з представниками бізнес-структур, а також три панельні дискусії за напрямками: «Стандарти для конкурентоспроможності та сталого розвитку», «Метрологія для розвитку технологій», «Механізм подолання технічних бар’єрів в торгівлі».