ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН – ВЛАСНИКІВ ЗБРОЇ

‼️ ДО ВІДОМА ГРОМАДЯН – ВЛАСНИКІВ ЗБРОЇ ‼️

🔜 У червні цього року почне функціонувати Єдиний реєстр зброї (ЄР3). Він передбачає, що в кожної одиниці буде свій «паспорт».Відтак – буде простіше відслідкувати механізм обігу зброї в Україні.

📌 Сьогодні Експертна служба здійснює лише огляд технічного стану і відстріл нарізної та травматичної зброї. У звʼязку з впровадженням ЄР3 наша служба також здійснюватиме огляд технічного стану гладкоствольної зброї та вестиме її облік. Це допоможе встановлювати, чи відповідає зброя критеріям і вимогам нормативно-правових актів

🔫 Тож, якщо Ви вирішили придбати зброю або вже є її власником, необхідно своєчасно (кожні три роки) здійснювати її контрольний відстріл. Якщо цього не робити, це потягне за собою кримінальне правопорушення та відповідальність ❌

Чекаємо Вас за адресою: м. Одеса, вул. Прохоровська 35 (тимчасово вхід з вулиці Богдана Хмельницького 36), Одеський НДЕКЦ МВС 🇺🇦 надає послуги з відстрілу вогнепальної зброї, у тому числі газової, зброї «несмертельної дії», гладкоствольної мисливської і спортивної, стартової, холостої та нагородної вогнепальної зброї, яка перебуває в особистому користуванні громадян та на об’єктах дозвільної системи (у процесі реєстрації та перереєстрації)

Вартість огляду технічного стану та проведення відстрілу вогнепальної зброї становить:2️⃣2️⃣8️⃣.6️⃣7️⃣ грн. (згідно постанови Кабінету Міністрів України №724 від 24.06.2022)

‼️ Для отримання послуги заявнику необхідно надати:

🔵документ який засвідчує особу (паспорт громадянина України, або закордонний паспорт, чи ID-карту)

🟡реєстраційний номер облікової картки платника податків

🔵дозвіл на зброю встановленого зразка

🟡три штатних патрони для кожного ствола, (камори барабану) зброї

⏱ Прийом зброї на відстріл здійснюється з понеділка по пʼятницю з 08:00 до 14:00