Вдосконалення знань: науково-практичні зайняття з працівниками криміналістичних підрозділів слідчих відділів поліції ГУНП в Одеській області

04.02.2021 року на базі Слідчого управління ГУНП в Одеській області проводилися науково – практичні заняття з інспекторами-криміналістами відділів поліції м. Одеси та області.

Одеський НДЕКЦ МВС представляли досвідчені фахівці відділу криміналістичних видів досліджень: головний судовий експерт сектору трасологічних досліджень Ткач Тетяна, головний судовий експерт сектору дактилоскопічних досліджень Зварич Дмитро та старший судовий експерт відділу вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень Якимів Павло.

Спіробітниками Одеського НДЕКЦ МВС були викладені доповіді на тему «Актуальні питання, які виникають під час направлення об’єктів трасологічного походження на експертизу». Учасники детально розглянули особливості огляду місць події за напрямками діяльності.

В процесі заходів учасники жваво обговорювали питання, які підлягають вирішенню в межах компетенції експертів при проведенні судових експертиз, а також недоліки, що виникають при виявлені, фіксації та вилучені обєктів з місця події, особливості їх збереження та траспортування, тощо.