Семінар-тренінг для проходження короткострокового підвищення кваліфікації для працівників слідчих та криміналістичних підрозділів ГУНП в Одеській області

Співробітники Одеського НДЕКЦ МВС прийняли участь у занятті з удосконалення учбового процесу в системі службової підготовки та підвищення рівня знань для працівників слідчих та криміналістичних підрозділів ГУНП в Одеській області.

За напрямком біологічних досліджень завідувачем сектору біологічних досліджень та обліку Наталією Прокоф’євою викладено лекцію на тему: «Біологічні сліди. Особливості призначення біологічних експертиз».

За напрямком спеціальних видів досліджень підготовлено доповідь старшим судовим експертом сектору дослідження наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів відділу досліджень матеріалів, речовин і виробів Наталією Мадревською.

За напрямком балістичних досліджень підготовлено доповідь завідувачем сектору досліджень зброї відділу криміналістичних видів досліджень Дар’єю Барабан.

За напрямками вибухотехнічних, пожежотехнічних та електротехнічних досліджень викладено доповідь працівниками відділу вибухотехнічних та пожежотехнічних досліджень – головним судовим експертом відділу – Павлом Якімівим та судовим експертом Миколою Євдокімовим.

Також було розглянуто основні питання, які виникають під час упакування об’єктів дослідження, направленням їх на експертизу,власне призначення судових експертиз за вищевказаними напрямами.