Вітаємо Віру Хомутенко та Дмитра Мотигіна з публікацією у IAEME Publication

Наукові дослідження безплідні, доки не набули поширення і оцінки інших вчених. Публікація теоретичної роботи або лабораторного дослідження – основний спосіб затвердження наукового пріоритету. Цінність наукової роботи може виявитися відразу після публікації або отримати оцінку через кілька десятиліть.

Співробітники Одеського НДЕКЦ МВС плідно працюють не тільки на практичній стезі, а й фіксують свої розробки та досягнення у науковій публіцистиці.

Так у журналі «Publishers of High Quality Peer Reviewed Refereed Scientific, Engineering & Technology, Medicine and Management International Journals» (IJARET, IAEME Publication), який включено до рейтингового агентства «Scopus», було опубліковано статтю «Оцінка ефективності децентралізованого внутрішнього фінансового контролю видатків бюджетних організацій» Віри Хомутенко у співавторстві з Дмитром Мотигіним та отримано відповідний сертифікат.

Як відомо, IAEME – один з провідних журналів наукових досліджень з відкритим доступом. Він забезпечує платформу для публікації результатів і досліджень з сильною емпіричної складової. IAEME спрямований на подолання значного розриву між дослідженнями та практикою, сприяючи публікації оригінальних, нових, актуальних для галузі досліджень.

Щиро вітаємо наших колег та бажаємо подальших наукових досягнень!