Наукові досягнення наших працівників: перемога у Всеукраїнському конкурсі на краще правниче видання

13 березня 2020 року в рамках проведення ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Міжнародна та національна безпека: теоретичні і прикладні аспекти» у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ за підтримки Всеукраїнської громадської організації «Асоціація українських правників» відбулося підведення підсумків та урочисте нагородження переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу на краще правниче видання.

Здобутки співробітників Одеського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України були гідно представлені у авторській колективній роботі «Теорія та практика проведення судових експертиз за напрямком інженерних, економічних, товарознавчих видів досліджень та оціночної діяльності: монографія», створеній у плідній співпраці разом з викладачами Одеського національного економічного університету. Дана робота була високо оцінена та відзначена Дипломом II ступеня у номінації «Монографія».

У монографії розглянуто питання теоретичного та прикладного характеру судової експертизи. Особливу увагу приділено визначенню теоретичних і правових засад призначення та проведення судової експертизи, розглянуто науково-методичні підходи до проведення судово-економічних, товарознавчих експертиз та оціночної діяльності, розкрито базові алгоритми в проведені інженерно-транспортних експертиз.

Монографія буде корисною як для науковців, викладачів вищих навчальних закладів, аспірантів, студентів так і стане в нагоді досвідченим фахівцям та здобувачам кваліфікації судового експерта.